hippu_final-iso-4.jpg

Kattaus parhaita ravintoloita

Olemme koonnet sivustollemme myös Pyhä-Luosto -alueen parhaat lappilaiset ravintolat, joissa käytetään paikallisia, lappilaisia raaka-aineita, ja joissa ruoka valmistetaan suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Kattaus parhaita lappilaisia ravintoloita muodostuu kärkikolmikosta, jotka jokainen omalla persoonallisella tavallaan viimeistelevät lappilaisen elämyksen.

Ravintola Huttuhippu

Mutkaton perheravintola Pyhätunturin perherinteen vieressä. Huttuhipun keittiössä käytetään mahdollisimman paljon lähiruokatuotteita: poronliha on tarkoitin valittua ja se tulee Pyhä-Luosto-alueen porotiloilta. Toimitusketju on tarkoin valvottu ja ekologisesti kestävä. Iltaisin Huttuhippu muuntautuu À la carte ravintolaksi ja ravintolan yhteydessä toimii myös alueen ei niin virallinen olohuone Huttupub.

Pororavintola Kopara

Mainio taukopaikka kahden tunturin välissä, hiihto- ja kelkkareitin varrella. Tarjolla on joka päivä kuuluisaa Koparan porokeittoa ja poronkäristystä, sekä pannukahvia ja paikan päällä leivottuja maistuvia suolaista ja makeaa kahvileipää. Pihapiirissä on sekä poropuisto että huskyfarmi, joten Kopara onkin mainio paikka aloittaa tutustuminen alueen tarjontaan.  Tuhatvuotiset tunturit avautuvat suoraan silmiesi edessä!

Ravintola Vaisko

Ravintola Vaisko tarjoaa perinteistä lappilaista ruokaa modernilla twistillä Luoston keskustassa. Vaisko on tasokas ja tunnelmallinen ravintola, jonka ylpeytenä ovat herkulliset À la carte annokset paikallisesta porosta ja lähivesien kalasta! Vaiskon poronliha on tarkoin valittua, ja jälkiruokalautaselle päätyvät marjaisat ja makeat leivonnaiset ja sorbetit.

Klikkaa ravintolan nimeä tutustuaksesi ravintolan tunnelmaan ja menuihin!