Pororavintola Kopara

avoinna 10-16, 21.4. saakka

Pororavintola Kopara sijaitsee kahden tunturin välissä, hiihto- ja kelkkareitin varrella.  Autolla tultaessa poikkeat vain kilometrin verran Pyhä-Luoston tieltä. Pororavintola Koparan pihapiirissä on sekä poropuisto että huskyfarmi, joten ravintolamme onkin mainio paikka aloittaa tutustuminen alueen tarjontaan. Tarjolla on joka päivä kuuluisaa, Koparan porokeittoa ja poronkäristystä, sekä maistuvia suolaisia ja makeita kahvileipiä.

Palan painikkeeksi voit nauttia vaikkapa terästetyn kaakaon tai kupposen perinteistä pannukahviamme. Koparan ikkunapöydät ovat alueen ainut paikka, jossa tuhatvuotiset tunturit avautuvat suoraan silmiesi edessä. Iltaisin toimimme tilausravintolana. Koparan matkamuistomyymälästä löydät porontaljat, korut, puukot, vyöt, poronsarvet ja muut lappilaiset matkamuistot ja tarve-esineet.

Porokämppä

Koparan pihapiirissä on viihtyisä, lappilaiseen henkeen sisustettu Porokämppä, jossa järjestämme erilaiset illanistujaiset ja kokoukset ammattitaidolla herkullisen ruuan ja viihdyttävän ohjelman kera.
Pyydä tarjous: sales@eatlappi.fi

Galleria Pororavintola Kopara