Huttuhippu

Päivisin tarjolla on mutkatonta ruokaa koko perheelle, sekä tietenkin välipalamunkkia, kahvia ja kaakaota. Iltaisin Huttuhippu muuntautuu À la carté ravintolaksi, jossa tarjoillaan paikallisia herkkuja sekä muita maistuvia ruokia. Tervetuloa tutustumaan uuteen herkulliseen listaan, josta löytyvät niin paikalliset ruoat kuin kansainvälistä cross-overiakin!  Muista myös suositut Hipun burgerit ja pizzat!

Huttuhipun keittiössä käytetään mahdollisimman paljon lähiruokatuotteita: kaikki poromme ovat tarkoitin valittuja, ja ne tulevat Pyhä-Luoston -alueelta. Toimitusketjumme on tarkoin valvottu ja ekologisesti kestävä.

Huttuhippu sopii niin viinin kuin oluenkin ystäville: tarjolla niin Amaronea kuin Ripassoakin ja muita kansainvälisiä huolella valittuja laatutuotteita sekä laadukkaita kotimaisia pienpanimotuotteita. 

Ravintola Huttuhippu sijaitsee Pyhätunturin perherinteen vieressä, joten pääset ravintolaan vaikka laskemalla! Huttuhipun pihassa on myös tilava pysäköintialue autoileville asiakkaille.

HUTTU-PUB:

Huttu-Pub on kaikkien tunturissa olevien ei niin virallinen olohuone, jonka ikkunoista on suora näkymä perherinteeseen. Pubissa pääset nauttimaan Pyhän tunnelmasta ja pienpanimomme erikoisoluista. Huttuhipun ruokia voit myös nauttia pubin puolella.

Torstaisin klo 21 kaikkien suosima bingo, jossa kivat palkinnot. Varmista paikaksi ajoissa!

Esiintyjäiltoina pub avoinna kello 03.00 asti. Esiintyjät löydät tapahtumaosiosta.