poroajelu.jpg

Seikkailuja ja Lapin taikaa

Osta aktiviteetit suoraan verkkokaupasta!

Olemme koonneet parhaista parhaimmat alueen aktiviteetit lomallesi. Haluaisitko kokea uniikin retken keskelle hiljaista Lapin luontoa hevos- tai pororeellä tai ehkä koiravaljakon kyydissä? Haluatko liikkua ja tuntea lumen jalkojesi alla? Lumikengät ja alueemme paikalliset oppaat johdattavat sinut kokemaan lumisen luonnon ja sen ihmeet, unohtamatta revontulia, joita voit myös metsästää autolla.

Aktiviteettejä järjestetään pidempien, uniikkien seikkailujen lisäksi myös Pyhä-Luosto alueen suosituimmissa käyntikohteissa. Poropuisto Kopara ja viereinen huskyfarmi luovat oivat puitteet pienimuotoisillekin seikkailuille niin pienemmille kuin isommillekin eläinten ystäville, ja Lampivaarassa sijaitseva Ametistikaivos lienee ainoita jalokivikaivoksia maailmassa, jonne vierailijat ovat tervetulleita tutustumaan Lapin ihmeellisen jalokiven etsintään.

Näitä ja monia muita ikimuistoisia aktiviteettejä voit ostaa pian avattavasta verkkokaupastamme. Voit myös kysyä lisää kiinnostavista palveluistamme: sales@visitarcticnorth.fi

Nähdään tunturissa!