hippu_final-iso-4.jpg

Kattaus parhaita ravintoloita

Olemme koonnet sivustollemme myös Pyhä-Luosto -alueen parhaat lappilaiset ravintolat, joissa käytetään paikallisia, lappilaisia raaka-aineita, ja joissa ruoka valmistetaan sydämellä ja ammattitaidolla. Kattaus parhaita lappilaisia ravintoloita muodostuu kärkikolmikosta, jotka jokainen omalla persoonallisella tavallaan viimeistelevät lappilaisen elämyksen.

Ravintola Huttuhippu

Mutkaton perheravintola Pyhätunturin perherinteen vieressä. Huttuhipun keittiössä käytetään mahdollisimman paljon lähiruokatuotteita: kaikki porot ovat tarkoitin valittuja, ja ne tulevat Pyhä-Luoston -alueelta. Toimitusketju on tarkoin valvottu ja ekologisesti kestävä. Iltaisin Huttuhippu muuntautuu á la carté-ravintolaksi ja ravintolan yhteydessä toimii myös alueen ei niin virallinen olohuone Huttupub.

Pororavintola Kopara

Mainio taukopaikka kahden tunturin välissä, hiihto- ja kelkkareitin varrella. Pihapiirissä on sekä poropuisto että huskyfarmi, joten Kopara onkin mainio paikka aloittaa tutustuminen alueen tarjontaan. Tarjolla on joka päivä kuuluisaa, Koparan porokeittoa ja poronkäristystä, sekä pannukahvia ja maistuvia suolaisia ja makeita kahvileipiä. Tuhatvuotiset tunturit avautuvat suoraan silmiesi edessä!

Ravintola Vaisko

Tasokas ja tunnelmallinen ravintola Luoston liikekeskuksessa. Vaiskon ylpeys on herkulliset à la carte annokset, jotka valmistetaan puhtaista, paikallisista raaka-aineista. Vaiskon poronliha on tarkoin valittua, ja jälkiruokalautaselle päätyvät käsintehdyt leivonnaiset ja jäätelöt. Yläkerrassa on viihtyisä n. 30 hengen tila erilaisia juhlia ja illanviettoja varten.

Klikkaa ravintolan nimeä tutustuaksesi ravintolan tunnelmaan ja menuihin!