Huttuhippu

Ravintola Huttuhippu sijaitsee Pyhätunturin perherinteen vieressä, joten pääset ravintolaan vaikka laskemalla! Huttuhipun pihassa on myös tilava pysäköintialue autoileville asiakkaille. Huttuhipun keittiössä käytetään mahdollisimman paljon lähiruokatuotteita: kaikki poromme ovat tarkoitin valittuja, ja ne tulevat Pyhä-Luoston -alueelta. Toimitusketjumme on tarkoin valvottu ja ekologisesti kestävä.

Päivisin tarjolla on mutkatonta ruokaa koko perheelle, sekä tietenkin välipalamunkkia, kahvia ja kaakaota. Iltaisin Huttuhippu muuntautuu á la carté-ravintolaksi, jossa tarjoillaan paikallisia herkkuja sekä muita maistuvia ruokia. Tervetuloa tutustumaan uuteen herkulliseen listaan, josta löytyvät niin paikalliset ruoat kuin kansainvälistä cross-overiakin!  Muista myös suositut Hipun burgerit ja pizzat!

Huttuhippu sopii niin viinin kuin oluenkin ystäville: tarjolla niin Amaronea kuin Ripassoakin ja muita kansainvälisiä huolella valittuja laatutuotteita sekä laadukkaita kotimaisia pienpanimotuotteita. 

HUTTU-PUB:

Huttu-Pub on kaikkien tunturissa olevien ei niin virallinen olohuone, jonka ikkunoista on suora näkymä perherinteeseen. Sisätiloissa pääset nauttimaan Pyhän tunnelmasta ja baarimestareiden erikoisuuksista, tai ottaa olusen tai siiderin kattavasta valikoimasta. Löydä oma suosikkisi: tummaa, vaaleata vai kenties kuplivaa? Voit nauttia Huttuhipun ruokia myös pubin puolella.  Älä unohda After-skitä!

Torstaisin bingo klo 21.00
Esiintyjäiltoina pub avoinna kello 03.00 asti. Esiintyjät löydät tapahtumaosiosta.