Huttuhippu

Ravintola Huttuhippu sijaitsee Pyhätunturin perherinteen vieressä ja pääset meille niin laskemalla kuin myös autolla. Käytämme mahdollisimman paljon lähiruokaa. Esimerkiksi kaikki poromme tulevat Pyhä-Luosto-alueelta ja ne on erikseen katsottu niin, että tarjolla on parasta mahdollista poroa läheltä. Koko toimitusketju on valvottu ja egologisesti kestävä (poro ei joudu matkustamaan isoihin teurastamoihin yms). Päivisin tarjolla on mutkatonta ruokaa koko perheelle, sekä tietenkin välipalamunkkia, kahvia ja kaakaota. Iltaisin muuntaudumme a la carté-ravintolaksi, jossa tarjoillaan paikallisia herkkuja sekä muita maistuvia ruokia.

Tervetuloa tutustumaan uuteen herkulliseen listaan, josta löytyvät niin paikalliset ruoat kuin kansainvälistä cross-overiakin. Saatavilla tietysti perinteiset Hipun Burgerit ja Pizzat (annokset myös mukaan). Keittiömme on auki joka päivä.

Jatkamme laatuviineihin panostusta. Laseittain myynnissä toistakymmentä viiniä eli Huttuhippuun kannattaa viinin ystävän suunnata. Tarjolla niin Amaronea kuin Ripassoakin sielun lämmikkeeksi. Myös olut- ja siiderilistalta löydät erikoisuuksia: kotimaisia pienpanimotuotteita ja kansainvälisiä huolella valittuja laatutuotteita.

HUTTU-PUB:

Torstaisin bingo klo 21.00
Esiintyjäiltoina pub avoinna kello 03.00 asti. Esiintyjät löydät tapahtumaosiosta.

Huttu-Pub on kaikkien tunturissa olevien ei niin virallinen olohuone, jonka ikkunoista on suora näkymä perherinteeseen. Sisätiloissa pääset nauttimaan Pyhän tunnelmasta ja voit nauttia baarimestareiden erikoisuuksista tai ottaa olusen tai siiderin kattavasta valikoimasta. Löydä oma suosikkisi tummaa, vaaleata vai kenties kuplivaa? Voit nauttia Huttuhipun ruokia myös pubin puolella. Muista myös after-ski. Tänäkin vuonna tarjolla LIVE -musaa ja torstaisin pidämme hauskaa TEEMABINGON parissa.